Kontenery gastronomiczne

Kontener gastronomiczny

Poszukujesz nowoczesnego rozwiązania dla swojej inwestycji gastronomicznej? Wykonujemy na zamówienie gotowe kontenery gastronomiczne, które są doskonale przystosowane do prowadzenia tego typu działalności. Produkowane przez nas budynki mają liczne zalety:

  • obiekty spełniają wymagani Sanepidu – nasze budynki modułowe spełniają szereg norm i wymogów bezpieczeństwa, które są zgodne z wytycznymi Państwowej Inspekcji Sanitarnej;
  • mobilność kontenerów – obiekty można szybko i sprawnie zdemontować oraz zamontować w innym miejscu;
  • szybka realizacja zlecenia – krótki czas produkcji i montażu, co pozwala na rozpoczęcie używania natychmiast po instalacji;
  • nowoczesny design kontenerów gastronomicznych – oferujemy szeroką gammę kolorystyczną oraz duży wybór profili dostępnych na rynku, gwarantujemy estetyczne wykonanie kontenera;
  • użytkowanie całoroczne – nasze budynki wykonane są z wysokiej jakości materiałów i można z nich korzystać przez cały rok.

Zapewniamy maksymalnie sprawny proces realizacji, od momentu zlecenia po posadowienie obiektu w docelowej lokalizacji, a także solidne wykonanie produktu z materiałów najwyższej jakości za rozsądną cenę. Wykonujemy również kontenery sanitarne, wyposażone w kompletne instalacje.


Zastosowanie kontenerów gastronomicznych

Zastosowanie kontenerów gastronomicznych jest bardzo szerokie. Wykorzystywane są one między innymi jako restauracje, kawiarnie, puby, bary, punkty małej gastronomii, MOP-y, stołówki pracownicze oraz punkty gastronomiczne w trakcie imprez masowych, np. festynów, koncertów, uroczystości religijnych.

Nasze kontenery gastronomiczne spełniają wysokie wymagania higieniczno-sanitarne, dostosowywane każdorazowo pod specyfikę sprzedawanych produktów, z możliwością sprzedaży zarówno na zewnątrz, jak i wewnątrz obiektu. Wykorzystywane są jako:

  • restauracje,
  • puby,
  • bary,
  • punkty małej gastronomii,
  • MOP-y,
  • stołówki pracownicze.

Mają również zastosowanie przy obsłudze imprez masowych.

 

Kontener gastronomiczny na zamówienie

Działamy na rynku od 18 lat – doskonale znamy się na tym, co robimy. Dzięki ogromnemu doświadczeniu w tej niezwykle wymagającej branży zdajemy sobie sprawę ze zróżnicowanej specyfiki poszczególnych zleceń. Co to oznacza? Przede wszystkim to, że idealnie dostosowujemy kontenery gastronomiczne do oczekiwań klienta.

Jesteśmy otwarci na potrzeby każdego klienta i cenimy dialog, dlatego możesz być pewny, że przygotujemy dokładnie takie kontenery gastronomiczne, jakich potrzebujesz. Pamiętaj, że Twój sukces to również nasz sukces – właśnie takim podejściem zaskarbiliśmy sobie zaufanie naszych klientów. Ci, w zamian za okazane zaufanie, otrzymują doskonale przygotowaną usługę.

Zachęcamy do kontaktu z naszym przedstawicielem handlowym, który chętnie odpowie na wszystkie pytania!

 

Producent kontenerów gastronomicznych

Jako producent kontenerów gastronomicznych firma dostosowuje projekty do różnorodnych potrzeb klientów – od małych punktów street food, po rozbudowane obiekty przystosowane do obsługi dużej liczby osób. Proces projektowania obejmuje zarówno aspekty funkcjonalne, jak i estetyczne, co pozwala na stworzenie konstrukcji gotowych do pracy w wymagających warunkach miejskich czy plenerowych. Dzięki temu powstają rozwiązania zapewniające ergonomię pracy personelu i wygodę dla klientów.

Produkcja kontenerów gastronomicznych opiera się na modułowej konstrukcji, która umożliwia szybkie dostosowanie obiektu do specyfiki danej działalności. Istotną częścią produkcji jest przygotowanie wnętrza pod instalacje gastronomiczne – od wentylacji i instalacji elektrycznych, po powierzchnie łatwe w czyszczeniu, zgodne z wymaganiami sanitarnymi.

 

Kontener gastronomiczny całoroczny i gotowy do użytku

Kontener gastronomiczny całoroczny jest przystosowany do eksploatacji w zmiennych warunkach pogodowych. Dzięki odpowiedniej izolacji termicznej oraz zastosowaniu materiałów o wysokiej odporności na wilgoć i temperaturę, obiekt może funkcjonować zarówno latem, jak i zimą. W ofercie dostępne są również gotowe kontenery gastronomiczne, które można wdrożyć niemal natychmiast – są one wyposażone w podstawowe instalacje i przygotowane do szybkiego uruchomienia działalności.