Kontenery gastronomiczne
Zastosowanie kontenerów gastronomicznych jest bardzo szerokie. Wykorzystywane są one między innymi jako restauracje, kawiarnie, puby, bary, punkty małej gastronomii, MOP-y, stołówki pracownicze oraz punkty gastronomiczne w trakcie imprez masowych, np. festynów, koncertów, uroczystości religijnych.
Nasze kontenery gastronomiczne spełniają wysokie wymagania higieniczno-sanitarne, dostosowywane każdorazowo pod specyfikę sprzedawanych produktów, z możliwością sprzedaży zarówno na zewnątrz, jak i wewnątrz obiektu.
Wykorzystywane jako restauracje, puby, bary, punkty małej gastronomii , MOP’y, stołówki pracownicze oraz przy obsłudze imprez masowych.
Ze względu wielość zastosowań modułów kontenerowych, konkretna konfiguracja kontenera gastronomicznego wymaga indywidualnych ustaleń – prosimy o kontakt z naszym przedstawicielem handlowym, który udzieli wszelkich szczegółów.
Dostosujemy kontener gastronomiczny idealnie do Twoich oczekiwań
Działamy na rynku od 18 lat – doskonale znamy się na tym, co robimy. Dzięki ogromnemu doświadczeniu w tej niezwykle wymagającej branży zdajemy sobie sprawę ze zróżnicowanej specyfiki poszczególnych zleceń. Co to oznacza? Przede wszystkim to, że idealnie dostosowujemy kontenery gastronomiczne do oczekiwań klienta.
Możesz być pewny, że przygotujemy dokładnie takie kontenery gastronomiczne, jakich potrzebujesz. Pamiętaj, że Twój sukces to również nasz sukces – właśnie takim podejściem zaskarbiliśmy sobie zaufanie naszych klientów. Ci, w zamian za okazane zaufanie, otrzymują doskonale przygotowaną usługę.