Kontenery gastronomiczne

Zastosowanie kontenerów gastronomicznych jest bardzo szerokie. Wykorzystywane są one między innymi jako restauracje, kawiarnie, puby, bary, punkty małej gastronomii, MOP-y, stołówki pracownicze oraz punkty gastronomiczne w trakcie imprez masowych, np. festynów, koncertów, uroczystości religijnych.

Nasze kontenery gastronomiczne spełniają wysokie wymagania higieniczno-sanitarne, dostosowywane każdorazowo pod specyfikę sprzedawanych produktów, z możliwością sprzedaży zarówno na zewnątrz, jak i wewnątrz obiektu.

Wykorzystywane jako restauracje, puby, bary, punkty małej gastronomii , MOP’y, stołówki pracownicze oraz przy obsłudze imprez masowych.

Ze względu wielość zastosowań modułów kontenerowych, konkretna konfiguracja kontenera gastronomicznego wymaga indywidualnych ustaleń – prosimy o kontakt z naszym przedstawicielem handlowym, który udzieli wszelkich szczegółów.